Reserveren

\

Prijzen voor 2021:
U betaalt voor appartement Bon Dia Vredenberg € 125,= per nacht. In het hoogseizoen / schoolvakanties betaalt u € 145,= per nacht. Voor een periode langer dan een maand kunt u contact met ons opnemen voor onze speciale tarieven. De huurprijs is inclusief gebruik van bedlinnen, badlakens, handdoeken en keukendoeken, maar exclusief elektriciteit en water. De verplichte eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Wij brengen hier € 90,= per appartement voor in rekening. Tussentijdse schoonmaak is inclusief bij een verblijf van meer dan 1 week. Wij doen dit wekelijks. Stroom op Curaçao is erg duur. Voor elektriciteit betaald u ca. € 0,45 per kWh. De meterstanden voor water en elektra worden bij aankomst en vertrek genoteerd en achteraf verrekend met de borg.

Reserveren:
Nadat wij uw aanvraag of reserveringsformulier hebben ontvangen, leggen wij de periode vast. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een ontvangstbevestiging en een overzicht van de verblijfskosten. Indien blijkt dat de periode, of een deel daarvan al verhuurd is, zullen wij u dit binnen 24 uur laten weten en u zo mogelijk een alternatieve datum aanbieden. Wanneer overeenstemming over de huurperiode is bereikt, zenden wij u een boekingsbevestiging en is de reservering hiermee vastgelegd. Uw reservering wordt definitief nadat uw aanbetaling van 50% van de huursom op onze rekening is bijgeschreven. De overige 50% en de borg dienen uiterlijk 6 weken voor uw aankomst te zijn overgemaakt.

Borgsom:
Bij elke reservering vragen wij een borgsom van € 250,=  Als er tijdens de vakantie per ongeluk schade aan het inventaris of appartement ontstaat, dan verrekenen wij dat indien mogelijk met de door u betaalde borg. Ook kosten voor gebruik van water en elektriciteit worden hiermee verrekend. Na uw vertrek wordt de door u gehuurde ruimte geïnspecteerd en maken wij nog voor uw vertrek de eindafrekening op. Onder aftrek van de gemaakte kosten wordt de borg binnen 5 werkdagen na vertrek op uw bankrekening teruggestort. De kosten van de extra services zoals de boodschappen en/of haal en brengservice dient u ter plaatse contant af te rekenen voor uw vertrek.

Toeslagen:
Sinds 2009 is de wet logeerbelasting van kracht. Deze bedraagt 7% en komt geheel ten goede aan de toeristische marketing van Curaçao. Per 1 januari 2016 is door de overheid het besluit genomen om logeerbelasting te veranderen in Omzetbelasting (OB). Voor de toerist verandert er niets, het percentage blijft 7%.

Annulering:
Bij annuleren tot 3 maanden voor aanvang van de huurperiode ontvangt u uw volledige aanbetaling retour. Bij annulering van drie maanden tot zes weken van te voren ontvangt u 50% van uw aanbetaling retour. Bij annulering binnen zes weken wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Wij raden u aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering tot 4 weken voor aankomst zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling (borgsom € 250,=).

Haal- en breng service vliegveld Hato:
Informeert u bij uw reservering naar de mogelijkheden.

Boodschappenservice:
Voor € 50,= is het mogelijk een boodschappenpakket te reserveren.

Het pakket bestaat uit: ½ witbrood, ½ bruinbrood, pakje smeerboter, potje jam, pakje jonge kaas, 6 eieren, koffiemelk, suiker, koffiecups voor Nespresso machine, pak jus d`orange, fles cola light/zero, fles witte wijn en nootjes.

Wifi:
In het appartement kunt u gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk “Villagepeople21”. Het wachtwoord vind u in de info map in het appartement. De betrouwbaarheid van het digitale netwerk op Curaçao is helaas niet altijd optimaal. Hou er wel rekening mee dat er een storing kan optreden.

Elektriciteit:
Ook voor het stroomnetwerk geldt dat stroomstoringen kunnen voorkomen. Gelukkig duurt dit meestal niet lang.

Water:
Het water uit de kraan is op Curaçao goed drinkbaar.

Beheer:
Onze beheerder zal u ontvangen en met u de borg doornemen en de water- en meterstanden opnemen. Wilt u een tussentijdse korte schoonmaak? Dat kan in overleg met de beheerder. Deze kosten dient u ter plaatse af te rekenen met de beheerder.

Handdoeken en linnengoed:
Tijdens uw verblijf is het appartement voorzien van linnengoed en handdoeken. Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt. U kunt tussentijds gebruik maken van de wasmachine. De wasmachine mag ook voor eigen kleding gebruikt worden. Wekelijks worden de lakensets van de bedden verwisseld. Dit is bij de huurprijs inbegrepen. Wanneer u tussentijds een extra verschoning wilt, is dit mogelijk. Dit kunt u overleggen met de beheerder. De kosten hiervoor dient u ter plekke met de beheerder af te rekenen.

Zwembad:
Het zwembad en zonneterras met ligbedjes is voor gemeenschappelijk gebruik en is geheel op eigen risico. U kunt hiervan gebruik maken vanaf 08:00 uur tot ongeveer 21:00 uur, mits er geen geluidsoverlast voor de directe omgeving plaatsvindt. Daarnaast dient u het zonneterras schoon achter te laten. Ouders en/of verzorgers met kinderen die niet kunnen zwemmen, zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen! U dient hier zelf toezicht te houden.

Bezoek:
Wij streven naar een rustige plek waar Tropisch Genieten bovenaan staat. Om de rust voor onze buren en gasten te bewaken zijn bezoekers welkom, echter geen grote groepen. Daarnaast dienen bezoekers vooraf aan ons kenbaar gemaakt te worden. Auto’s van bezoekers dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaats aan de ingang van het resort. Het is niet toegestaan dat uw bezoek blijft overnachten.  

Barbecueën:
Barbecueën is toegestaan, mits u de barbecue plaatst op het grind gedeelte bij de porch, en niet op de porch zelf.

Parkeren:
Voor ieder appartement is voor gasten op eigen terrein 1 parkeerplaats gratis beschikbaar.

Roken:
Er mag in het appartement niet worden gerookt. Op het overdekte terras aan de achter- en zijkant is dat uiteraard geen probleem.

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aansprakelijkheid:
De verhuurder is nimmer aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van of aan persoonlijke bezittingen van de huurder. In het appartement is een kluisje aanwezig. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor alle overige schade van welke aard ook, die huurder zelf ondervindt tijdens of ten gevolge van het verblijf in het appartement. In het bijzonder is verhuurder nimmer aansprakelijk voor het onklaar raken of buiten werking stellen van technische apparatuur of het uitvallen of sluiten van voorzieningen in het appartement. Deze regels gelden niet als er sprake is van opzet of grove schuld van verhuurder. Huurder is aansprakelijk voor alle schade aan het appartement en/of de inventaris. Het appartement en inventaris worden door onze beheerder bij aankomst en vertrek gecontroleerd. Wij verzoeken u, om misverstanden te voorkomen, dit zelf ook na te gaan. Bij eventuele schade of vermissing zullen de kosten hiervan op de borgsom worden ingehouden.

Informatie:
In het appartement treft u een informatiepakket aan. Hierin vindt u onze huisregels, belangrijke telefoonnummers (o.a. van een arts) en excursie-informatie.

Aankomst en Vertrek:
U kunt op elke dag van de week aankomen of vertrekken. Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten. U kunt het appartement op de dag van aankomst vanaf 16.00 betreden en dient het appartement op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur weer te verlaten. Wilt u het appartement een paar uur later verlaten omdat uw vlucht pas in de avond gaat dan is dit mogelijk, mits er op deze dag geen andere huurders worden verwacht. Overleg dit tijdig met de beheerder.